вівторок, 13 червня 2023 р.

"До нас прийшла нова книга"

      У Роздільнянській публічній бібліотеці відбулася зустріч із генеральним директором Видавництво Фоліо Олександром Красовицьким, який у межах заходу презентував книжки цього видавництва та акцентував увагу на роботі в умовах воєнного часу, оскільки довелося багато чого змінювати та долати кризи, зумовлені війною.

Сьогодні видавництво «Фоліо» продовжує свою діяльність та пропонує якісну книжкову продукцію читачам.
Директорка КЗ «Роздільнянська публічна бібліотека» Олена Колопенюк на початку заходу відзначила, що бібліотеки Роздільнянської громади мають гарний досвід співпраці з цим видавництвом. Минулого року з метою оновлення бібліотечного фонду за кошти місцевого бюджету було придбано україномовні сучасні книжки на суму 100 тисяч гривень. Книжки були розподілені між сімнадцятьма бібліотеками громади. Робота щодо оновлення бібліотечного фонду та стелажів продовжується.
Участь в зустрічі взяли начальниця відділу культури Роздільнянська міська рада Наталія Кучеренко, бібліотекарі, працівники закладів культури та інші.
Присутні обговорили важливість поповнення фондів українськими виданнями та перекладами книжок зарубіжних авторів без радянської цензури.
















Немає коментарів:

Дописати коментар