пʼятниця, 4 серпня 2023 р.

" Базові цифрові навички для людей елегантного віку "


Міністерство цифрової трансформації України разом з Програмою розвитку ООН в Україні та Українською бібліотечною асоціацією презентували новий освітній серіал на платформі "Дія.Освіта – Базові цифрові навички для людей елегантного віку".
В Україні 44% людей віком від 18 до 70 років хотіли б підвищити свій рівень цифрових навичок. Новий освітній серіал на "Дія.Освіта" допоможе відповісти на найпоширеніші запити та розібратися в ситуаціях, з якими часто стикаються люди старшого віку.
З цією метою, сьогодні, на базі медіацентру центральної міської бібліотеки КЗ Роздільнянська публічна бібліотека відбувся тренінг "Базові цифрові навички для людей елегантного віку". З вступним словом до присутніх звернулася завідувачка відділу обслуговування читачів Н.В.Бабенко.
Учасники заходу мали змогу переглянути освітній серіал, здобути основні навички пошуку інформації в мережі Інтернет, користування соцмережами та багато іншого. Запрошуємо всіх охочих підвищити рівень своїх цифрових знань та навичок до медіацентру нашої бібліотеки!











Немає коментарів:

Дописати коментар