понеділок, 5 лютого 2024 р.

"Прочитав сам - порадь другому".

     Читання – пожива для розуму і душі. Але виявляється, це ще й свого роду ліки. Британські нейрофізіологи з університету Сассекса дійшли висновку, що жодне заняття не розслабляє людину так, як читання книг.

  З метою популяризації читання української художньої літератури 07.02.2024р. провели читацьку естафету  "Прочитав сам - порадь другому".
Користувачі бібліотеки пропонували один одному книжки, які вони прочитали і  які їм найбільше сподобалися.

Як виявилося, вони не тільки люблять, читають, шанують та рекомендують один одному не лише сучасну українську художню книгу, навіть класику. 

Як класична, так і сучасна література утверджує вічні цінності, правду, якою б гіркою вона не була, моральність, нагадує хто ми, чиїх батьків діти. Саме такі твори українських письменників пропонували один одному читачі.
"Кобзар" Тараса Шевченка, "Кайдашева сім'я" Івана Нечуя-Левицького, твори Івана Франка і досі залишаються улюбленими книгами багатьох користувачів.

 Найбільш популярні серед користувачів твори таких українських письменників: В.Лиса, В.Шкляра,А.Кокотюхи,Л.Дашвара, А.Куркова, С. Талан, С.  Лойко, К. Гнатко, О.Забужко та ін.


  Тож приходьте до бібліотеки! Читайте! Обмінюйтесь враженнями від прочитаних книжок та рекомендуйте їх іншим.  Ми завжди раді бачити вас, шановні читачі!


















Немає коментарів:

Дописати коментар