понеділок, 24 травня 2021 р.

Клуб ділового спілкування "Бібліотека-хаби цифрової освіти"

 


          В рамках проведення XXII Всеукраїнської виставки-форуму “Українська книга на Одещині”   у медіацентрі центральної міської бібліотеки відбувся клуб ділового спілкування “Бібліотеки – хаби цифрової освіти”

         У заході взяли участь: директор ОУНБ ім. М.С.Грушевського  Амельченко Ю.С., заступник директора Булгакова О.А., завідувачка відділу електронної бібліотечно-бібліографічної інформації Чернявська С.О., бібліотекар ОУНБ Попова Д.Ю. і бібліотечні працівники нашої громади. Була проведена відеоконференція з використанням програми ZOOM, в якій взяли участь працівники бібліотек Одеської області. Темою відеоконференції було обговорення трансформації бібліотек під хаби цифрової грамотності. У сучасному світі для кожної людини важливо володіти навичками роботи у цифровому середовищі. І саме бібліотеки є тими місцями, де кожен громадянин може підвищити свою цифрову грамотність, аби ефективно та безпечно застосовувати цифрові технології щодня, в роботі, в навчанні, в дозвіллі, для вирішення побутових питань.

         Досвідом роботи з присутніми поділилися  фахівці Чорноморської міської бібліотеки ім.І.Рядченка, Любашівської публічної бібліотеки, Арцизької центральної міської бібліотеки.


                                           






    





                      









Немає коментарів:

Дописати коментар