вівторок, 23 січня 2024 р.

Проєкт " Пам'яті Героїв Роздільнянщини " - Сергія Главчева.

 «Живі, поки пам’ятаємо»

Герої не вмирають! Вони навічно залишаються в наших серцях і пам’яті.

Широкомасштабне вторгнення росії спричинило нову хвилю героїзму, стійкості захисників України та, на превеликий жаль, болючих втрат.

 Загибель кожного Героя, який самовіддано боронить кордони України – це нестерпний біль для всіх нас, який не затихне ніколи.

 В рамках проєкту "Пам'яті Героїв Роздільнянщини" редакція газети " Вперед" в стінах Центральної міської бібліотеки  провела  зустріч з сім'єю Героя Сергія Главчева .

 Син Сергія Главчева, Михайлик , якому 5 років разом зі своєю  матір'ю Людмилою  Главчевою  розповіли про страшну трагедію в Миколаєві, про митарства, які пройшли разом із батьком та братом, коли їздили на упізнання тіл.

  Людмила Главчева розповідала про свою надію на те, що її чоловік живий, та про те пекло, яке довелось переживати 9 місяців, допоки отримали результати ДНК.  

 Невимовно шкода, що ми втрачаємо найкращих. Нікого з нас не може залишити байдужими смерть молодих людей, життя яких обірвалося за мирне небо для кожного з нас. Ми втомилися жити в умовах гібридної війни і перманентної тривоги через можливий масштабний збройний конфлікт із росією. Ми більше не можемо і не хочемо втрачати тих, хто повинен будувать майбутнє України. 

 Ми завжди будемо пам’ятати та дякувати цим мужнім та великим людям. Завдяки їм ми живемо та маємо майбутнє! Ми зробимо усе можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена та передана багато поколінь вперед. Наша пам’ять про них – світла, вдячність їм – безмежна, шана – найвища. Пам’ятаємо і пам’ятатимемо!












 Вічна пам'ять і слава Героям! Мирного неба над Україною!

Немає коментарів:

Дописати коментар