вівторок, 12 березня 2024 р.

" Тарас Шевченко - славетний син України"

 З метою вшанування видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в Україні та за її межами, підтримки й активації аматорського мистецтва, зростання громадського інтересу до народної творчості, Роздільнянською публічною бібліотекою щорічно проводяться Шевченківські дні.

07.03.2024 працівники Роздільнянського районного відділу пробації спільно з суб'єктами пробації відвідали в Роздільнянській публічній бібліотеці виставку- портрет «Тарас Шевченко- славетний син України».
З книжками, які були на виставці присутніх ознайомила Наталія Дмитрівна Василенко, яка зауважила, що прогресивне людство всього світу широко відзначає день народження геніального сина України Тараса Григоровича Шевченка. Головною метою було підтримати заходи із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в Україні та за її межами.
Адже Шевченко є явищем української духовності, могутнім джерелом національної самосвідомості, учасником історичного життя народу, порадником, навіть пророком майбутнього та апостолом правди, символом України. Захід завершився читанням творів Кобзаря.

Возможно, это изображение 6 человек, книга, газетный киоск и текст

Немає коментарів:

Дописати коментар